BambinoMio pelenkatartó vödör

6 290 Ft

A BambinoMio pelenkatartó vödör a használt pelenkákat szagmentesen, mégis szellőzést biztosítva tárolja. Négy kis kampója segítségével könnyedén felhelyezheted rá a mosóhálót. A pelenkatároló vödör fedele egy mozdulattal, könnyen visszatehető a helyére.

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: BKLBM6 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Bambino Mio csupa díjnyertes pelenkát, kiegészítőt és úszópelenkát dobott piacra. Termékeik jók neked, jók a babádnak, jók a környezetnek. Alapítva: 1970.

Pelenkatartó vödör fogantyúval és zárható fedéllel, amely megakadályozza, hogy a használt pelenkák szaga bejárja az egész lakást és amely megkönnyíti a pelenkák áthelyezését a mosógépbe. A mosóháló (külön kapható) könnyedén felhelyezhető a vödör felső peremén található kampókra. A szorosan illeszkedő fedél a vödörbe zárja a kellemetlen szagokat. A fogantyú előrehajtásával a fedő a vödörre rögzül és biztosan tart akkor is, ha a vödör véletlenül felborul, így nem kell félni attól, hogy a piszkos pelenkák kiszóródnak. A pelenka vödör a mosóhálóval és a miofresh pelenkafertőtlenítővel együtt használva jelentősen kényelmesebbé teszi a mosható pelenkák használatát.

  • Négy belső kampó a mosóháló felhelyezésére.
  • Szoros illeszkedésű zárható fedele megakadályozza, hogy a gyermek kinyissa.
  • A mosóháló lehetővé teszi, hogy a piszkos pelenkákat a pelenka vödörből a mosógépbe tegyük anélkül, hogy újra meg kelljen fognunk őket.

Használati tippek

Használat előtt helyezd a vödörbe a mosóhálót. A széklettel szennyezett pelenkák esetében távolítsd el a székletet a pelenkából, mielőtt a pelenkát a vödörbe helyezed. Az első vödörbe helyezett pelenkára szórj egy adag Miofresh pelenkafertőtlenítőt (külön kapható) és tedd a vödörre a fedelét. A Miofresh reakcióba lép a pelenkában levő nedvességgel, aminek köszönhetően minimális mennyiségű ózon keletkezik, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását és a vizelet ammóniává alakulását. Ezután dobd a vödörbe a többi pelenkát is. Mikor a vödör megtelt, akaszd le a hálót a kampókról és tedd a mosógépbe. Helyezd a vödörbe a másik mosóhálót.

14 l

Súly: 1 kg

Baba- és környezetbarát, BPA-mentes anyag.

ld. Használat

További információk

Márka

Méret

Szín

, ,

Termék típusa

Minta

Sail away

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BambinoMio pelenkatartó vödör” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük